Pensioenwijzigingen

pensioen juridische know how

In de loop der jaren zijn er vele pensioenwijzigingen doorgevoerd in de wetgeving. Tegenwoordig wordt pensioenmaterie als complex ervaren door zowel werkgevers als werknemers. Dit leidde tot desinteresse, waardoor pensioenverzekeraars vrij spel ervaarden en wijzigingen doorvoerden. Deze wijzigingen zijn echter niet voldoende toegelicht aan werknemers. Wij bieden pensioenknowhow aan ten behoeve van ondernemers, advocaten en accountants.

Neem contact met ons op Bel ons op: 085-8000048

Contact

Laat u adviseren over pensioenwijzigingen

Om een helder overzicht te krijgen van de pensioenwijzigingen van de afgelopen jaren helpen wij u graag verder. Deze wijzigingen hebben wij tot op de voet gevolgd. Ons team heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van pensioen en heeft jarenlang gestudeerd om alle ins en outs van het pensioenvak de beheersen. Hierdoor kunnen wij direct en effectief beoordelen welke verdediging voor uw cliënt het beste resultaat oplevert. Met onze specialisten weet u zeker dat u het juiste advies ontvangt met allerlei vraagstukken rondom het pensioen.

Neem nu contact op

Verzenden
bedrijfstakpensioenfonds, veranderingen in pensioen

Ontvang meer informatie van de helpdesk


Wenst u meer informatie te ontvangen over pensioenwijzigingen en wilt u direct antwoord? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van de helpdesk. Hier kunt u sparren over een pensioenvraagstuk met een gespecialiseerde adviseur. U bereikt ons door te bellen naar 085-8000048 of u stelt uw vraag per e-mail of via het contactformulier.

.

Neem contact met ons op Bel ons op: 085-8000048